Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom

Podijeli
  • Komiška riba na stolu zagrebačkog bistroa Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Okus jela kao kod bake Foto: Nova Studio
  • Okus jela kao kod bake Foto: Nova Studio
  • Chef Denis Radmanić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Škarpina u rukama komiškog ribara Foto: PR
  • Škarpina u rukama komiškog ribara Foto: PR
  • Okus jela kao kod bake Foto: Nova Studio
  • Chef Denis Radmanić Foto: Nova Studio
  • Okus jela kao kod bake Foto: Nova Studio
  • Škarpina s povrćem Foto: Nova Studio
  • Okus jela kao kod bake Foto: Nova Studio
  • Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom Foto: Nova Studio
  • Komiška riba na stolu zagrebačkog bistroa Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Slasni deserti zagrebačkog bistroa Foto: Nova Studio
  • Braća Vukušić, vlasnici bistroa Kod Vukušića Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Komiški ribari u akciji Foto: PR
  • Braća Vukušić, vlasnici Foto: Nova Studio
  • Komiški ribari u akciji Foto: PR
  • Specijalitet od komiške ribe Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Roberto Borčić, upravitelj Ribarske zadruge Komiža Foto: Ivan Šejić/Nova Studio
  • Deserti iz kuhinje zagrebačkog bistroa Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Jelovnik bistroa Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 19 + 19 + 19

    Pokrovitelj Metro

    Ponosni na namirnice iz svoga kraja: Dagnja podvelebitskog kanala u rukama "velikog chefa sutrašnjice"

    + 32 + 32 + 32

    Pokrovitelj Metro

    Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje

    + 21 + 21 + 21

    Pokrovitelj Metro

    Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom

1/22

close