U otmjenom restoranu ili kao street food: Tko uzgaja najkvalitetnije brancine, a tko od njih radi spektakl?

Podijeli
  • Burger s brancinom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Tortilja s brancinom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Burger s prženim brancinom Foto: Nova Studio
  • Tko uzgaja najkvalitetnije brancine, a tko od njih radi spektakl? - 7 Foto: Nova Studio
  • Deni Arnerić i Roko Vidović Foto: Nova Studio
  • Prženi brancin iz Palfijeve kuhinje Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Full Circle chefa Palfija Foto: Nova Studio
  • Brancin iz uzgajališta Marinex Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Ribogojilište Marinex Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Ribogojilište Marinex Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Chef Marko Palfi Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Burger s brancinom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Brancin u rukama chefa Palfija Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Ribogojilište Marinex Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Burger s prženim brancinom Foto: Nova Studio
  • Full Circle chefa Palfija Foto: Nova Studio
  • Deni Arnerić i Roko Vidović Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Burger s prženim brancinom Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 32 + 32 + 32

    Pokrovitelj Metro

    Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje

    + 21 + 21 + 21

    Pokrovitelj Metro

    Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom

    + 18 + 18 + 18

    Pokrovitelj Metro

    Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom

1/18

close