20 pojmova iz kuhinje koje svatko treba znati do tridesetog rođendana
Podijeli
Pileći temeljac
Foto: Shutterstock
Mousse od jagoda
Foto: Shutterstock
Bečki šnicl
Foto: Shutterstock
Hollandaise
Foto: Shutterstock
Konfitirani žumanjak
Foto: Shutterstock
Bouquet garni - 4
Foto: Getty Images
Bouquet garni - 3
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
Tako jednostavno...
Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti
1
/
7