Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
Podijeli
Minestrone juha
Foto: Shutterstock
Juha od slanutka i špinata
Foto: Shutterstock
Tjestenina s dodatkom pečene piletine
Foto: Shutterstock
Zapečena tjestenina s bolonjezom
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Tjestenina
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
I profići griješe...
Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja
+
6
+
6
+
6
Prva pomoć
Spas za nezrele ili bezokusne rajčice: 5 trikova pomoću kojih će biti slađe i sočnije
+
0
+
0
+
0
Neodoljivo sočno
Kada dodajete luk? Pet savjeta za savršeni gulaš koji ćete rado reprizirati
1
/
8