Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom

Podijeli
  • Domaći istarski njoki s boškarinom Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Marinirani carpaccio od boškarina Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Gordan Šubara hrani istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Ruben Deković, vlasnik restorana Divino Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istra boškarin - 19 Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Marinirani carpaccio od boškarina Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Marinirani carpaccio od boškarina Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istra boškarin - 16 Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Domaći istarski njoki s boškarinom Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Mesni proizvodi istarskog goveda Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Ruben Deković i chef Marjan Antovski Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Mesni proizvodi istarskog goveda Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Domaći istarski njoki s boškarinom Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Marinirani carpaccio od boškarina Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Ruben Deković, vlasnik restorana Divino Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Domaći istarski njoki s boškarinom Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Istarsko govedo Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Gordan Šubara, voditelj Centra za održivi razvoj stočarstva Istre Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Marinirani carpaccio od boškarina Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 32 + 32 + 32

    Pokrovitelj Metro

    Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje

    + 12 + 12 + 12

    Kamo za vikend?

    Visoka kao 3 zagrebačke katedrale: Najviša građevina u Hrvatskoj koja pokazuje put u sve popularniji kutak Lijepe Naše

    + 18 + 18 + 18

    Pokrovitelj Metro

    Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom

1/25

close