Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom
Podijeli
Domaći istarski njoki s boškarinom
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Marinirani carpaccio od boškarina
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Gordan Šubara hrani istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Ruben Deković, vlasnik restorana Divino
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istra boškarin - 19
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Marinirani carpaccio od boškarina
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Marinirani carpaccio od boškarina
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istra boškarin - 16
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Domaći istarski njoki s boškarinom
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Mesni proizvodi istarskog goveda
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Ruben Deković i chef Marjan Antovski
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Mesni proizvodi istarskog goveda
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Domaći istarski njoki s boškarinom
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Marinirani carpaccio od boškarina
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Ruben Deković, vlasnik restorana Divino
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Domaći istarski njoki s boškarinom
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Istarsko govedo
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Gordan Šubara, voditelj Centra za održivi razvoj stočarstva Istre
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Marinirani carpaccio od boškarina
Foto: Tibor Marochini/Pavao Bobinac/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
32
+
32
+
32
Pokrovitelj Metro
Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje
+
18
+
18
+
18
Pokrovitelj Metro
Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
+
0
+
0
+
0
Paris
Riječki restoran u kojem se odlazi na pečenu teletinu i janjetinu: Porcije su obilne, a meni s juhom i palačinkama košta 30 eura
1
/
25