Petar Tucman: Zašto je mise en place najvažniji francuski izraz u kuhinji i kako dobiti bogati mesni umak pun okusa?
Podijeli
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 13
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 11
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 10
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 9
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 7
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 8
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 12
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 6
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 5
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 4
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 1
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 2
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 3
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Pokrovitelj Konzum
Maja Šabić: Recept za nepogrešivi lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća
+
8
+
8
+
8
POKROVITELJ BADEL
Ana Antunović: Što je najvažnije kod pečenja mesa te zašto bismo pire trebali početi raditi sa smeđim maslacem
+
5
+
5
+
5
Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
1
/
13