-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 7 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 6 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Maja Šabić: Lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
8
+
8
+
8
POKROVITELJ BADEL
Ana Antunović: Što je najvažnije kod pečenja mesa te zašto bismo pire trebali početi raditi sa smeđim maslacem
+ 5 + 5 + 5Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
+ 52 + 52 + 52Pokrovitelj Konzum
Masterclass s Melkiorom Bašićem: Neuobičajeni tart s laganim kremama od lješnjaka i bundeve i umakom od mandarina