-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 13 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 11 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 10 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 9 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 7 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 8 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 12 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
9
+
9
+
9
Pokrovitelj Konzum
Maja Šabić: Recept za nepogrešivi lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća
+ 8 + 8 + 8POKROVITELJ BADEL
Ana Antunović: Što je najvažnije kod pečenja mesa te zašto bismo pire trebali početi raditi sa smeđim maslacem
+ 5 + 5 + 5Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru