Petar Tucman: Zašto je mise en place najvažniji francuski izraz u kuhinji i kako dobiti bogati mesni umak pun okusa?

Podijeli
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 13 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 11 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 10 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 9 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 7 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 8 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 12 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Osso buco s pakchoijem i pireom od pastrnjaka Petra Tucmana - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Pokrovitelj Konzum

    Maja Šabić: Recept za nepogrešivi lava cake s coulisom i gelom od šumskog voća

    + 8 + 8 + 8

    POKROVITELJ BADEL

    Ana Antunović: Što je najvažnije kod pečenja mesa te zašto bismo pire trebali početi raditi sa smeđim maslacem

    + 5 + 5 + 5

    Pokrovitelj Cekin

    Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru

1/13

close