Od salate do karamele: Iva Savić otkrila nam je kako sojinim umakom dobiti umami kod gotovo svakog jela

Podijeli
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 20 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 19 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 18 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 17 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 16 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 15 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 14 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 13 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 12 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 11 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 10 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 9 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 8 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 7 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Iva Savić - od salate do karamele sa sojinim umakom - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo

    Namirnica tjedna

    5 recepata zbog kojih ćete se (ponovno) zaljubiti u patlidžane

    + 1 + 1 + 1

    Pun umamija

    Najlakši način da popravite okus jela: Umak koji koriste mnogi Hrvati, a košta svega nekoliko eura

    + 2 + 2 + 2

    Dobar trik

    Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

1/20

close