Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti
Podijeli
Neki patlidžani mogu biti jako gorki
Foto: Shutterstock
Gorčinu iz patlidžana možete ukloniti soljenjem
Foto: Shutterstock
Harmonika od patlidžana
Foto: Shutterstock
Salata od patlidžana s mentom i pinjolima
Foto: Shutterstock
Začinjeni patlidžan s mljevenom svinjetinom
Foto: Shutterstock
Patlidžani zapečeni sa sirom sjajno su jelo
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Namirnica tjedna
5 recepata zbog kojih ćete se (ponovno) zaljubiti u patlidžane
+
0
+
0
+
0
Za prste polizati
Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati
+
1
+
1
+
1
Ne palite štednjak
Jela koja možete napraviti s kuhalom za vodu za 5 do 10 minuta
1
/
6