Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

Podijeli
  • Neki patlidžani mogu biti jako gorki Foto: Shutterstock
  • Gorčinu iz patlidžana možete ukloniti soljenjem Foto: Shutterstock
  • Harmonika od patlidžana Foto: Shutterstock
  • Salata od patlidžana s mentom i pinjolima Foto: Shutterstock
  • Začinjeni patlidžan s mljevenom svinjetinom Foto: Shutterstock
  • Patlidžani zapečeni sa sirom sjajno su jelo Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo

    Namirnica tjedna

    5 recepata zbog kojih ćete se (ponovno) zaljubiti u patlidžane

    + 0 + 0 + 0

    Za prste polizati

    Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati

    + 1 + 1 + 1

    Ne palite štednjak

    Jela koja možete napraviti s kuhalom za vodu za 5 do 10 minuta

1/6

close