Od Pakoštana preko Zagreba do New Yorka: Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista

Podijeli
  • Burgeri Tomino burger bara Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Proizvodni pogon Kroštule Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Karlo Vulin, vlasnik Kroštule Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Proizvodni pogon Kroštule Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tajna je u mesu koje rade sami Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Karlo Vulin, vlasnik Kroštule Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Proizvodni pogon Kroštule Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Burgeri od fermentiranog tijesta Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 32 + 32 + 32

    Pokrovitelj Metro

    Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje

    + 21 + 21 + 21

    Pokrovitelj Metro

    Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom

    + 18 + 18 + 18

    Pokrovitelj Metro

    Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom

1/19

close