Od Pakoštana preko Zagreba do New Yorka: Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Podijeli
Burgeri Tomino burger bara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Proizvodni pogon Kroštule
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Karlo Vulin, vlasnik Kroštule
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Proizvodni pogon Kroštule
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tajna je u mesu koje rade sami
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Karlo Vulin, vlasnik Kroštule
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tomislav Novosel, vlasnik Tomino burger bara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Njihova peciva za burger od fermentiranog tijesta dobivaju novu dimenziju u rukama diplomiranog kriminalista
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Proizvodni pogon Kroštule
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Burgeri od fermentiranog tijesta
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
32
+
32
+
32
Pokrovitelj Metro
Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje
+
21
+
21
+
21
Pokrovitelj Metro
Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom
+
18
+
18
+
18
Pokrovitelj Metro
Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
1
/
19