Nepredvidiva, ali zahvalna namirnica: Splitski restoran u kojem bilogorske gljive imaju važnu riječ
Podijeli
Gljive - pečat posebnosti i jedinstvenosti svakog jela
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela
Foto: Nova Studio
Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović
Foto: Nova Studio
Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović
Foto: Nova Studio
Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović
Foto: Nova Studio
Branje šampinjona
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Nikola Andričić, proizvođač gljiva
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Krafna od beskvasnog tijesta koja se puni gljivama
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Portobello gljiva punjena duksellesom od gljiva
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Pečeni jadranski škampi s gljivama posluženim na kremi od cvjetače
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela - 13
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
32
+
32
+
32
Pokrovitelj Metro
Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje
+
21
+
21
+
21
Pokrovitelj Metro
Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom
+
18
+
18
+
18
Pokrovitelj Metro
Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
1
/
22