Nepredvidiva, ali zahvalna namirnica: Splitski restoran u kojem bilogorske gljive imaju važnu riječ

Podijeli
  • Gljive - pečat posebnosti i jedinstvenosti svakog jela Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela Foto: Nova Studio
  • Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović Foto: Nova Studio
  • Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović Foto: Nova Studio
  • Vlasnici i chefovi restorana Zora Bila, bračni par Sandra i Dane Tahirović Foto: Nova Studio
  • Branje šampinjona Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Nikola Andričić, proizvođač gljiva Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Krafna od beskvasnog tijesta koja se puni gljivama Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Portobello gljiva punjena duksellesom od gljiva Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Pečeni jadranski škampi s gljivama posluženim na kremi od cvjetače Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  • Gljiva kao pečat posebnosti svakog jela - 13 Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 32 + 32 + 32

    Pokrovitelj Metro

    Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje

    + 21 + 21 + 21

    Pokrovitelj Metro

    Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom

    + 18 + 18 + 18

    Pokrovitelj Metro

    Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom

1/22

close