Najdraži ljetni recept chefa Stipana Iličića: Brancin s porilukom i keljem u kremastom umaku s pancetom

Podijeli
  • Brancin s porilukom i keljem u kremastom umaku s pancetom Foto: Nova Studio/Vigor Klaić
  • Stipan se ljeti drži živih boja i lagane hrane Foto: Nova Studio
  • Chef kuhinje jednog od zagrebačkih cijenjenih restorana Stipan Iličić Foto: Nova Studio
  • 'z bregov vrhnje za kuhanje usavršene formule za optimalnu gustoću i još kremastiji umak Foto: Nova Studio/Vigor Klaić
  • Kombinacija zdravih i zelenih namirnica koje se upotpunjuju s dimljenom pancetom u finom, kremastom umaku Foto: Nova Studio/Vigor Klaić
  • Pogledaj i ovo + 10 + 10 + 10

    Vindija donosi

    Više se nećete vratiti na staro! Pet trikova s vrhnjem koji mijenjaju svakodnevna jela

    + 18 + 18 + 18

    Vindija donosi

    Za prste polizati: Recept za sočnu piletinu okupanu medom i čilijem, koja tako dobro ide uz omiljeni meksički umak

    + 27 + 27 + 27

    Punkufer.hr masterclass

    Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči

1/5

close