Više se nećete vratiti na staro! Pet trikova s vrhnjem koji mijenjaju svakodnevna jela
Podijeli
Kremasta palenta idealna je kao samostalni obrok, ali i kao prilog bilo kojem mesnom jelu
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Bijela čokolada s dodatkom vrhnja za kuhanje odličan je napitak za vruće ljetne dane
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ukusna kajgana bogat je i zasitan obrok
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Prilikom kuhanja palente pripazite na omjer vode i kukuruzne krupice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Rashlađena verzija omiljenog čokoladnog napitka
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Okus palente bogatiji je uz dodatak vrhnja za kuhanje
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
U kajganu možete dodati pancetu, šparoge, rajčicu ili bilo koju namirnicu po želji
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Na samom kraju kuhanja u palentu dodajte malo vrhnja za kuhanje
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Hladni napitak od bijele čokolade sa šlagom
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Kremasta kajgana s vrhnjem za kuhanje
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Novo 'z bregov vrhnje za kuhanje daje optimalnu gustoću svakom jelu
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Uz kremastu kajganu servirati možete i sitno narezane rajčice
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
Vindija donosi
Najdraži ljetni recept chefa Stipana Iličića: Brancin s porilukom i keljem u kremastom umaku s pancetom
+
3
+
3
+
3
Tjedni jelovnik
Samo omiljeni recepti: 7 prefinih jela za svaki dan ovog tjedna
+
5
+
5
+
5
Pokrovitelj Tognana
Preporuka Un mondo di sapori: Kolač s narančama, palentom, maslinovim uljem i ružmarinom - spojem iz raja!
1
/
12