Fantastično skupljaju umake: 5 oblika tjestenine koje se uvijek isplati imati pri ruci
Podijeli
Zapečeni špageti s mljevenim mesom i tri vrste sira
Foto: Shutterstock
Špageti od tikvica s prženim lješnjacima
Foto: Shutterstock
Špageti
Foto: Shutterstock
Tjestenina
Foto: Shutterstock
Školjke
Foto: Shutterstock
Orecchiette
Foto: Shutterstock
Linguine
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Male tajne slasti
Ručak šampiona: Najbolji recept za šalšu, jelo koje nogometaši jedu prije utakmica
+
3
+
3
+
3
Pokrovitelj Podravka
Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu
+
2
+
2
+
2
Škola kuhanja
Chef Mario Mihelj otkriva kako najlakše napraviti tjesteninu, i to s cijelim jajem
1
/
7