Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu

Podijeli
  • Podravka passata od domaćih rajčica Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Manistra na pome Ane Antunović - 2 Foto: Ana Antunović
  • Podravka passata od domaćih rajčica Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Manistra na pome Ane Antunović - 3 Foto: Ana Antunović
  • Podravka passata od domaćih rajčica Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Manistra na pome Ane Antunović - 1 Foto: Ana Antunović
  • Manistra na pome Ane Antunović - 4 Foto: Ana Antunović
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Pokrovitelj Podravka

    Kad lička zima pokaže zube, juha od teletine i krumpira ugrije i najsmrznutije

    + 14 + 14 + 14

    Pokrovitelj Podravka

    Ličke ćufte koje griju oko srca bolje od vunenih čarapa

    + 15 + 15 + 15

    Pokrovitelj Podravka

    Vječna borba: Jedan sastojak zbog kojih je komiška pogača ipak većini finija

1/7

close