Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu
Podijeli
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 2
Foto: Ana Antunović
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 3
Foto: Ana Antunović
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 1
Foto: Ana Antunović
Manistra na pome Ane Antunović - 4
Foto: Ana Antunović
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Pokrovitelj Podravka
Kad lička zima pokaže zube, juha od teletine i krumpira ugrije i najsmrznutije
+
14
+
14
+
14
Pokrovitelj Podravka
Ličke ćufte koje griju oko srca bolje od vunenih čarapa
+
15
+
15
+
15
Pokrovitelj Podravka
Vječna borba: Jedan sastojak zbog kojih je komiška pogača ipak većini finija
1
/
7