Maja Jalšovec: Što je bitno za svilenkasti holandez i savršeno napuhane pommes sufflee?

Podijeli
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 12 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 11 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 10 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 9 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 8 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 7 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 13 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Maja Jalšovec: Losos s holandez umakom i pommes suffleom punjenim mousseom od kozica - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Bon appetit!

    Majke svih umaka: 5 kultnih recepata koje moraju znati svi kuhari

    + 23 + 23 + 23

    Pokrovitelj Tognana

    Spiedini od kozica s nektarinom i pršutom: Tradicionalni mediteranski sastojci i inovativne tehnike kuhanja

    S limunom, češnjakom i koprom

    Losos u kremastom umaku: Jednostavan recept za vaše buduće najdraže jelo

1/13

close