Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Podijeli
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Nova Studio
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Nova Studio
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Nova Studio
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Nova Studio
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Nova Studio
Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
19
+
19
+
19
Pokrovitelj Cekin
Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko
+
5
+
5
+
5
Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
+
2
+
2
+
2
Pokrovitelj Cekin
Piletina i mlinci na malo drugačiji način: Jelo po recepturi chefa Marija Mihelja koje jedva čekamo isprobati
1
/
6