Konobo moja! Zbog njegova rižota dolaze iz Europe, a uspjeh koji je postigao u malom selu Dalmatinske zagore prava je rijetkost

Podijeli
  • U Konobi Vinko poslužuju se vina hrvatskih vinarija Foto: Nova Studio
  • Natkrivenu terasu od vrućine štiti gusta i široka krošnja koštele Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Pršut Foto: Nova Studio
  • Priznanja u Konobi Vinko Foto: Nova Studio
  • U kuhinji se koriste lokalne namirnice i namirnice iz Metroa Foto: Nova Studio
  • Slastice u Konobi Vinko pripremaju Vinkova kći i nevjesta Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko, slastice Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko, slastice Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko u selu Konjevrate Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko, slastice Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko , slastice Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko, slastice Foto: Nova Studio
  • U pripremi slastica koristi se breznin šećer i agavin sirup Foto: Nova Studio
  • Sir i pršut danas je predjelo, a nekada je to bio desert Foto: Nova Studio
  • Teleći rižot Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko - 24 Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Konoba Vinko Foto: Nova Studio
  • Pršut je uvijek na meniju Foto: Nova Studio
  • Kolač od mrkve Foto: Nova Studio
  • Vinko osobno nabavlja namirnice za potrebe restorana u Metrou Foto: Nova Studio
  • Teleći rižot je jelo koje je proslavilo Konobu Vinko Foto: Nova Studio
  • Vinko Krnić u Konobi Vinko Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 24 + 24 + 24

    Metro donosi

    Dubrovačka Stara loza: Sasvim poseban restoran uz koji iz kamena raste trs star 300 godina

    + 22 + 22 + 22

    POKROVITELJ METRO

    Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut

    + 13 + 13 + 13

    Pokrovitelj Metro

    Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

1/27

close