Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce
Podijeli
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Štrukle punjene sezonskim povrćem
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Štrukle punjene sezonskim povrćem
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Štrukle punjene sezonskim povrćem
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Branimir Tomašić
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Mala Hiža
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Torta od jagoda i bijele kremice
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Sladoled od buče i baklava od jabuka i maka
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Brnimir Tomašić
Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Pogledaj
i ovo
+
13
+
13
+
13
Metro donosi
Restoran Waldinger: Janjeća koljenica osječkog bisera koja se topi u ustima
+
23
+
23
+
23
POKROVITELJ METRO
Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut
+
6
+
6
+
6
Eva
(Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede
1
/
17