Konobo moja! Zbog njegova rižota dolaze iz Europe, a uspjeh koji je postigao u malom selu Dalmatinske zagore prava je rijetkost
Podijeli
U Konobi Vinko poslužuju se vina hrvatskih vinarija
Foto: Nova Studio
Natkrivenu terasu od vrućine štiti gusta i široka krošnja koštele
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Pršut
Foto: Nova Studio
Priznanja u Konobi Vinko
Foto: Nova Studio
U kuhinji se koriste lokalne namirnice i namirnice iz Metroa
Foto: Nova Studio
Slastice u Konobi Vinko pripremaju Vinkova kći i nevjesta
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko, slastice
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko, slastice
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko u selu Konjevrate
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko, slastice
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko , slastice
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko, slastice
Foto: Nova Studio
U pripremi slastica koristi se breznin šećer i agavin sirup
Foto: Nova Studio
Sir i pršut danas je predjelo, a nekada je to bio desert
Foto: Nova Studio
Teleći rižot
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko - 24
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Konoba Vinko
Foto: Nova Studio
Pršut je uvijek na meniju
Foto: Nova Studio
Kolač od mrkve
Foto: Nova Studio
Vinko osobno nabavlja namirnice za potrebe restorana u Metrou
Foto: Nova Studio
Teleći rižot je jelo koje je proslavilo Konobu Vinko
Foto: Nova Studio
Vinko Krnić u Konobi Vinko
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
23
+
23
+
23
POKROVITELJ METRO
Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut
+
13
+
13
+
13
Pokrovitelj Metro
Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce
+
6
+
6
+
6
Eva
(Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede
1
/
27