Ne morate paliti štednjak: Rezanci koji se "kuhaju" s kuhalom za vodu

Podijeli
  • Rižini rezanci nemaju glutena Foto: Shutterstock
  • Rižini rezanci - 4 Foto: Shutterstock
  • Isperite ih u hladnoj vodi prije sljubljivanja s drugim sastojcima Foto: Shutterstock
  • Rižini rezanci - 2 Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Jeste li je probali?

    Zanemarena namirnica u Hrvatskoj: Brzo se kuha, puna je proteina, a kilogram košta svega 5 eura

    + 0 + 0 + 0

    Dobro za prženje

    Skuplje je i od maslinova: Ulje koje poboljšava okus pečena mesa, a u Hrvatskoj se rijetko koristi

    + 1 + 1 + 1

    Najvažnije

    Možete ispeći biskvit bez brašna, ali… Stvari koje morate znati kad "eksperimentirate" s kolačima

1/4

close