Skuplje je i od maslinova: Ulje koje poboljšava okus pečena mesa, a u Hrvatskoj se rijetko koristi

Podijeli
  • Ulje kikirikija Foto: Getty Images
  • Ulje se radi prešanjem od sjemenki kikirikija Foto: Getty Images
  • Ulje kikirikija u Hrvatskoj se rijetko kad koristi Foto: Getty Images
  • Ulje kikirikija često se koristi u wok jelima Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Jeste li je probali?

    Zanemarena namirnica u Hrvatskoj: Brzo se kuha, puna je proteina, a kilogram košta svega 5 eura

    + 0 + 0 + 0

    A dobro upijaju umak

    Ne morate paliti štednjak: Rezanci koji se "kuhaju" s kuhalom za vodu

    + 1 + 1 + 1

    Najvažnije

    Možete ispeći biskvit bez brašna, ali… Stvari koje morate znati kad "eksperimentirate" s kolačima

1/4

close