Skuplje je i od maslinova: Ulje koje poboljšava okus pečena mesa, a u Hrvatskoj se rijetko koristi

Podijeli
  • Ulje kikirikija Foto: Getty Images
  • Ulje se radi prešanjem od sjemenki kikirikija Foto: Getty Images
  • Ulje kikirikija u Hrvatskoj se rijetko kad koristi Foto: Getty Images
  • Ulje kikirikija često se koristi u wok jelima Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    A dobro upijaju umak

    Ne morate paliti štednjak: Rezanci koji se "kuhaju" s kuhalom za vodu

    + 2 + 2 + 2

    Iz najboljih restorana

    Rijetki se ovo sjete napraviti: Trik s kojim ćete uvijek dobro začiniti mljeveno meso za sarmu i kobasice

    + 0 + 0 + 0

    Idealni za blagdane

    Ovi kolači i torte jako su slatki i fini, a ne sadrže ni gram bijelog šećera

1/4

close