Najveća greška kod pečenja jaja zbog koje okus nije onako dobar kao u restoranu

Podijeli
  • Jaja na kajganu Foto: Shutterstock
  • Dopustite da jaja dosegnu sobnu temperaturu prije nego što ih ispečete Foto: Getty Images
  • Jaja ispecite se nešto ulja i maslaca Foto: Getty Images
  • Savršena jaja na kajganu su mekana i kremasta Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Zvijezda stola

    Gotov za 15 minuta: Recept za pečenje krumpira u kori koji će se topiti u ustima

    + 0 + 0 + 0

    Sezona otvorena

    Kako ih čuvati, pohraniti, čistiti? Važni koraci u pripremi šparoga koji mogu napraviti veliku razliku

    + 1 + 1 + 1

    Samo majstori znaju

    Nemojte ih ovako peći na roštilju: Najveća greška zbog koje nam ražnjići ispadaju loše

1/4

close