Bolonjez, biftek i tuna: Nova ponuda zagrebačkog “šnicl bara” o kojem se priča

Podijeli
  • Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 4 Foto: Bojan Zibar
  • Tuna confit s crvenom lećom, narančom, koromačem i mladim lukom Foto: Bojan Zibar
  • Tuna steak sa svježom salsom, guacamoleom i prženim lukom Foto: Bojan Zibar
  • Tartarski biftek s hrskavim domaćim čipsom Foto: Bojan Zibar
  • Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 2 Foto: Bojan Zibar
  • Tagliatelle bolognese s espumom od parmezana. Foto: Bojan Zibar
  • Roast beef s pečenom paprikom, kozjim sirom, ukiseljenim lučicama Foto: Bojan Zibar
  • Beef tagliata na rikuli Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

0/8

close