linker-img
5/107

Sastojci za tradicionalni gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Domaća piletina broj 1 u Hrvatskoj - Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Emulziji od meda i čilija dodali su Vegetu Natur za meksička jela Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Marinadu ostavite 20-ak minuta na mesu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Meso će zbog meda poprimiti tamniju boju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Domaće špagete s umakom od morskih plodova Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Kvalitetno meso našim je kandidatima omogućio Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 32 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 33 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Dozu slatkoće umaku guacamole dale su Rajska rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 35 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Cekin domaće pileće meso jamči zdrav i lagan obrok bogat proteinima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 20 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Piletina okupana u pikantnom medu s umakom gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 25 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Cekin pileći batak sa zabatkom s varivom od crne leće Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 6 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 7 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Umak od plodova mora Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Marinirani Cekin pileći zabatci s guacamole umakom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Svježe dagnje, lignje i kozice za umak dostojan domaćih špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Špagete završite u umaku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Priprema za špagete Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Kenwood kMix Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Nastavak za pravljenje špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Kuhanje je lakše kad uz sebe imaš dobro posuđe Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Rajska Sunstream žute i crvene rajčice te Rajska YOOM®, jedinstvene koktel-rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Za carpaccio od rajčica kao vrlo jednostavno jelo važno je koristiti najkvalitetnije i najukusnije rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Carpaccio od Rajska rajčica preliven pestom od bosiljka Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Meso su dovršili u pećnici Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Nova Studio

Umjesto soli guacamole smo začinili Vegetom Natur Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

close