Sastojci za tradicionalni gaucamole
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Domaća piletina broj 1 u Hrvatskoj - Cekin
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Emulziji od meda i čilija dodali su Vegetu Natur za meksička jela
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Marinadu ostavite 20-ak minuta na mesu
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Meso će zbog meda poprimiti tamniju boju
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Domaće špagete s umakom od morskih plodova
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Kvalitetno meso našim je kandidatima omogućio Cekin
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 32
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 33
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Dozu slatkoće umaku guacamole dale su Rajska rajčice
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 35
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Cekin domaće pileće meso jamči zdrav i lagan obrok bogat proteinima
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 20
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Piletina okupana u pikantnom medu s umakom gaucamole
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 25
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Cekin pileći batak sa zabatkom s varivom od crne leće
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 6
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 7
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Umak od plodova mora
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Marinirani Cekin pileći zabatci s guacamole umakom
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Svježe dagnje, lignje i kozice za umak dostojan domaćih špageta
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Špagete završite u umaku
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Priprema za špagete
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Kenwood kMix
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Nastavak za pravljenje špageta
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Kuhanje je lakše kad uz sebe imaš dobro posuđe
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Rajska Sunstream žute i crvene rajčice te Rajska YOOM®, jedinstvene koktel-rajčice
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Za carpaccio od rajčica kao vrlo jednostavno jelo važno je koristiti najkvalitetnije i najukusnije rajčice
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Carpaccio od Rajska rajčica preliven pestom od bosiljka
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Meso su dovršili u pećnici
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Nova Studio
Umjesto soli guacamole smo začinili Vegetom Natur
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio