Kako napraviti domaće špagete: Sedam koraka koji uvijek pale i recept za umak s morskim plodovima za bijeg na jug
Podijeli
Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Kenwood kMix
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Nastavak za pravljenje špageta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Priprema za špagete
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Prije kuhanja špagete ostavite kratko na limu za pečenje kako bi dobili laganu koricu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Umak od plodova mora
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Špagete završite u umaku
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Domaće špagete s umakom od morskih plodova
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
29
+
29
+
29
KENWOOD donosi
Ravioli sa sirom i rajčicama: Kako najlakše napraviti domaću tjesteninu koja gotovo da i ne treba umak
+
103
+
103
+
103
Punkufer.hr masterclass
Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
+
27
+
27
+
27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči
1
/
16