-
Sastojci za tradicionalni gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Domaća piletina broj 1 u Hrvatskoj - Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Emulziji od meda i čilija dodali su Vegetu Natur za meksička jela Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Marinadu ostavite 20-ak minuta na mesu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Meso će zbog meda poprimiti tamniju boju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Domaće špagete s umakom od morskih plodova Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Kvalitetno meso našim je kandidatima omogućio Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 32 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 33 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Dozu slatkoće umaku guacamole dale su Rajska rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 35 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Cekin domaće pileće meso jamči zdrav i lagan obrok bogat proteinima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 20 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Piletina okupana u pikantnom medu s umakom gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 25 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Cekin pileći batak sa zabatkom s varivom od crne leće Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 6 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 7 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Umak od plodova mora Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Marinirani Cekin pileći zabatci s guacamole umakom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Svježe dagnje, lignje i kozice za umak dostojan domaćih špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Špagete završite u umaku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Priprema za špagete Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Kenwood kMix Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Nastavak za pravljenje špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Kuhanje je lakše kad uz sebe imaš dobro posuđe Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Rajska Sunstream žute i crvene rajčice te Rajska YOOM®, jedinstvene koktel-rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Za carpaccio od rajčica kao vrlo jednostavno jelo važno je koristiti najkvalitetnije i najukusnije rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Carpaccio od Rajska rajčica preliven pestom od bosiljka Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Meso su dovršili u pećnici Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Nova Studio
-
Umjesto soli guacamole smo začinili Vegetom Natur Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+ 61
+ 61
+ 61
PRVI MASTERCLASS
Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja
+ 12
+ 12
+ 12
Kenwood donosi
Kako napraviti domaće špagete: Sedam koraka koji uvijek pale i recept za umak s morskim plodovima za bijeg na jug
+ 27
+ 27
+ 27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči