Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
Podijeli
Sastojci za tradicionalni gaucamole
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Domaća piletina broj 1 u Hrvatskoj - Cekin
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Emulziji od meda i čilija dodali su Vegetu Natur za meksička jela
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Marinadu ostavite 20-ak minuta na mesu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Meso će zbog meda poprimiti tamniju boju
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Domaće špagete s umakom od morskih plodova
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Kvalitetno meso našim je kandidatima omogućio Cekin
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 32
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 33
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Dozu slatkoće umaku guacamole dale su Rajska rajčice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 35
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Cekin domaće pileće meso jamči zdrav i lagan obrok bogat proteinima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 20
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Piletina okupana u pikantnom medu s umakom gaucamole
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 25
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Cekin pileći batak sa zabatkom s varivom od crne leće
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 6
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 7
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Umak od plodova mora
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Marinirani Cekin pileći zabatci s guacamole umakom
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Svježe dagnje, lignje i kozice za umak dostojan domaćih špageta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Špagete završite u umaku
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Priprema za špagete
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Kenwood kMix
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Nastavak za pravljenje špageta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Kuhanje je lakše kad uz sebe imaš dobro posuđe
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Rajska Sunstream žute i crvene rajčice te Rajska YOOM®, jedinstvene koktel-rajčice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Za carpaccio od rajčica kao vrlo jednostavno jelo važno je koristiti najkvalitetnije i najukusnije rajčice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Carpaccio od Rajska rajčica preliven pestom od bosiljka
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Meso su dovršili u pećnici
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto: Nova Studio
Umjesto soli guacamole smo začinili Vegetom Natur
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
61
+
61
+
61
PRVI MASTERCLASS
Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja
+
12
+
12
+
12
Kenwood donosi
Kako napraviti domaće špagete: Sedam koraka koji uvijek pale i recept za umak s morskim plodovima za bijeg na jug
+
27
+
27
+
27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči
1
/
107