Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva

Podijeli
  • Sastojci za tradicionalni gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Domaća piletina broj 1 u Hrvatskoj - Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Emulziji od meda i čilija dodali su Vegetu Natur za meksička jela Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Marinadu ostavite 20-ak minuta na mesu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Meso će zbog meda poprimiti tamniju boju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Domaće špagete s umakom od morskih plodova Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Kvalitetno meso našim je kandidatima omogućio Cekin Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 32 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 33 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Dozu slatkoće umaku guacamole dale su Rajska rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 35 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Cekin domaće pileće meso jamči zdrav i lagan obrok bogat proteinima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 17 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 19 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 20 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Piletina okupana u pikantnom medu s umakom gaucamole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 23 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 25 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 30 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Cekin pileći batak sa zabatkom s varivom od crne leće Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 6 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 7 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 9 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 10 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 11 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 15 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 16 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Umak od plodova mora Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 18 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Marinirani Cekin pileći zabatci s guacamole umakom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 21 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 22 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 24 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 26 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 27 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 28 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 29 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Svježe dagnje, lignje i kozice za umak dostojan domaćih špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 1 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 2 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Špagete završite u umaku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 5 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Priprema za špagete Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Kenwood kMix Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Nastavak za pravljenje špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 12 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 13 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 14 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Kuhanje je lakše kad uz sebe imaš dobro posuđe Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 61 + 61 + 61

    PRVI MASTERCLASS

    Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja

    + 12 + 12 + 12

    Kenwood donosi

    Kako napraviti domaće špagete: Sedam koraka koji uvijek pale i recept za umak s morskim plodovima za bijeg na jug

    + 26 + 26 + 26

    Punkufer.hr masterclass

    Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči

1/99

close