Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu

Podijeli
  • Bar&Ton - 17 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 16 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 18 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 15 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 14 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 13 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 12 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 11 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 10 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 9 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 8 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 7 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 6 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 5 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 4 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 3 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 2 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton - 1 Foto: Bojan - Haron Markičević
  • Bar&Ton Foto: Bar&Ton
  • Pogledaj i ovo + 8 + 8 + 8

    Divlja kuhinja

    Samoniklo bilje i invazivne vrste u tanjuru: Chefovi Marin Medak i Dino Galvagno poslužili večeru koja tjera na razmišljanje

    + 9 + 9 + 9

    Ponešto za svakoga

    Rougemarin Park je ponovno otvoren: Super mjesto u Zagrebu za guštanje u nogometu, finoj hrani i hladovini

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

1/19

close