Samoniklo bilje i invazivne vrste u tanjuru: Chefovi Marin Medak i Dino Galvagno poslužili večeru koja tjera na razmišljanje

Podijeli
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 12 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 11 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 10 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 9 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 8 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 6 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 7 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 5 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 4 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 3 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 2 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 1 Foto: Bojan Markičević Haron
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Ponešto za svakoga

    Rougemarin Park je ponovno otvoren: Super mjesto u Zagrebu za guštanje u nogometu, finoj hrani i hladovini

    + 15 + 15 + 15

    Konceptualni meni

    Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu

    + 12 + 12 + 12

    OPG Vlainić

    U zagrljaju rakije, pola i mekih uštipaka: Lička kušaonica koja 100 godina čuva obiteljsku tradiciju

1/12

close