Samoniklo bilje i invazivne vrste u tanjuru: Chefovi Marin Medak i Dino Galvagno poslužili večeru koja tjera na razmišljanje
Podijeli
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 12
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 11
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 10
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 9
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 8
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 6
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 7
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 5
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 4
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 3
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 2
Foto: Bojan Markičević Haron
Marin Medak i Dino Galvagno u RougeMarinu - 1
Foto: Bojan Markičević Haron
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Čudesno mjesto
Najmanji nacionalni park na svijetu: Otočić koji "nikada nije trebao pripasti ljudima"
+
9
+
9
+
9
Ponešto za svakoga
Rougemarin Park je ponovno otvoren: Super mjesto u Zagrebu za guštanje u nogometu, finoj hrani i hladovini
+
7
+
7
+
7
U staroj pošti
Starbucks Reserve Roastery u Milanu: Kava kao umjetnost i iskustvo
1
/
12