Na Redditu se povela rasprava o stvarima koje Europljani rade bolje od Amerikanaca. Evo što su zaključili korisnici ove digitalne platforme kad su usporedili ove kontinente.

1. Kruh i peciva
Hrana i pića su jedna od prvih tema koje su se dotakli Redditovci kada su krenuli uspoređivati kvalitetu proizvoda i usluga između Europe te (Sjeverne) Amerike.

"Bageti iz bilo koje trgovine i kroasani iz najgoreg kioska na željezničkoj postaji su bili mnogo bolji nego išta što sam pojeo u Americi, čak i u poznatim pekarnicama", istaknuo je korisnik pod nadimkom AskMrScience.

Ovo ne čudi s obzirom da je američko stanovništvo većinski okrenuto konzumiranju kruha i pekarskih proizvoda iz vrećice s produljenim rokom trajanja. Takvi se proizvodi ne mogu usporediti s friško pečenim kruhom i pecivima.

Valencia Putovanja 7 "istina" s interneta o poznatim zemljama svijeta zbog kojih se neki primaju za glavu

2. Sir
"Gruyere, parmezan, feta, izbora je na pretek. Mi u Sjedinjenim Američkim Državama imamo žuti sirni neopisiv proizvod nazvan 'Amerikanac'," istaknuo je korisnik eternalrefuge86.

3. Kava
Ne samo da kava skuhana u Europi ima bolji okus, nego je napravljena, odnosno poslužena na boljoj temperaturi.

"Ozbiljno, sve kave u SAD-u su prevruće za konzumaciju odmah nakon pripreme. Ispeći ćete jezik čak i na pićima s dodatkom mlijeka poput cappucchina,"primijetila je korisnica Lo-def.

4. Čokolada

Europljani znaju da imaju bolju čokoladu od Amerikanaca, a u to se uvjere i mnogi Amerikanci nakon što posjete neke od država na europskom kontinentu.

"Ne mogu se vratiti jedenju Hersheya nakon što sam provela neko vrijeme ove godine u Škotskoj. Sljedeći put kad ću ići donijet ću zalihe doma," istaknula je Queen_Red.

Što bi se dogodilo da je bila u Belgiji?

Hrvatska - 1 Zanimljivosti Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"

5. Šoping
Amerikanci imaju ogromne šoping centre u kojima je moguće naći sve od igle do lokomotive, no njihov sustav plaćanja zbunit će većinu Europljana.

"Cijenu koju vidiš na naljepnici na proizvodu u europskoj trgovini je iznos koji ćeš morati platiti na blagajni. U Americi se na taj iznos dodaje porez. Šoping je mnogo jednostavniji u Europi, a pogotovo ako moraš pripaziti na svoj budžet," komentirao je korisnik Reddita po imenu ColdPuffin.

6. Noćni život
"U bilo kojem glavnom gradu Europe ili čak u manjem gradu tijekom vikenda noćni je život bolji nego u Americi," istaknuo je korisnik krakonHUN.
.
7. Odijevanje
Prema mišljenju korisnika ctn0726 na Redditu Europljani imaju puno bolji stil odijevanja od Amerikanaca.

"Ja sam Amerikanac, ali mnogo vremena provodim u Europi. Oni se bolje odijevaju. Oni znaju pronaći odjeću koja im dobro pristaje. Ništa nije preusko ili preširoko.“

Posljednji slobodni grad: Policija ih ne posjećuje, sve razmirice rješavaju sami Slab City - 1 Slab City - 3 Slab City - 4 +1 Slab City - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju