Instagram
Instagram služi kao vaš osobni Photoshop koji nosite sa sobom, pretvarajući vaše fotografije u prava remek dijela. Sa brojnim filtrima i efektima Instagram daje vašim fotografijama profesionalan, starinski ili umjetnički izgled. Jednostavnost dijeljenja fotografija putem društvenih mreža svakako je opcija koja mu daje veliku prednost pri izboru najbolje aplikacije.
Instagram je u potpunosti besplatan i kompatibilan je s svim iOS uređajima koji imaju 3.1.2. ili noviji operativni sustav. Isto tako dostupan je i u verziji za Android uređaje.

FlightAware
Ovo je najjednostavnija i ponajbolja aplikacija pomoću koje možete pratiti svoj let. Samo ukucajte svoju kompaniju i broj leta te prepustite aplikaciji da odradi ostatak posla. Nakon ukucavanja podataka o letu aplikacija vas obavještava o svim kašnjenjima i promjenama vezanim za taj let. FlightAware je besplatan i u potpunosti kompatibilan sa iOS i android uređajima.

Jetsetter
Najznačajnija karakteristika Jetsettera je to što vam na dnevnoj bazi nudi ponude za hotele u egzotičnim destinacijama diljem svijeta i sve to praćeno profesionalnim fotografijama. Aplikacija obuhvaća luksuzne hotele, trendi odmarališta ili eko osviještena naselja i za sve njih vam nudi i popuste do 50 posto. Ponuda koja se nudi putem ove aplikacije je svakako neponovljiva i nikad si ne biste mogli zamisliti da se za tako malo novaca mogu posjetiti zaista luksuzna mjesta. Aplikacija je u potpunosti besplatna, ali može se skinuti samo putem pozivnice od jednog od korisnika. Kompatibilna je sa novijim iOS uređajima, ali nažalost još ne postoji verzija koju bi mogli koristiti korisnici android uređaja.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju