Vani je tridesetak stupnjeva u hladu, asfalt gori, vrućina ubija čak i komarce, a vi razmišljate zašto je baš toliko vruće i hoćete li preživjeti ljeto? Naravno da hoćete, a evo i zbog čega! Dapače, samo se opustite i sve će biti savršeno!

Ljenčarenje

Ne postoji bolji izgovor za ljenčarenje od velikih vrućina. Kad vam se inače ne čisti ili kuha – dobijete prijeki pogled, a sad je dovoljno reći „prevruće mi je“ i stvar je gotovo riješena!

Manje robe za pranje

Ljeti se manje pere roba jer nosimo i manje odjeće. Da će nekom nedostajati slaganje čarapa i peglanje košulja – teško je povjerovati…

Stripovi i razni časopisi

I dok tijekom godine ne stignete čitati ni najjednostavniju literaturu, ljeto je kao stvoreno za to. Nebitne informacije neće vas zamarati, a možda naiđete i na koji dobar trač.

Odlazak u supermarket

Uf, zimi vam se tako ne da tražiti stvari po supermarketu, ali ljeti, kad vas bolja polovica pošalje u dućan, to je često i sreća. Zašto? Zato što s vruće ulice uđete u carstvo klima-uređaja, koji vas tako lijepo rashlade i opuste tako da ni šoping više nije problem! 

Odlazak u kino

Ima li što bolje od odlaska u kino usred ljeta? Kokice, mjehurići i divni, osvježavajući zrak koji donose klima-uređaji natjerat će vas da tijekom ljeta gledate filmove koje biste inače propustili.

Oblačenje postaje nebitno

Svakodnevno gledanje pred ogledalom doista više nije važno. Što ćete obući postaje potpuno svejedno, jer ionako svi oko vas hodaju polugoli. Ljeto je, zaboravite fensi obleku!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju