Čarolija Adventa, mašta, ljubav i obiteljsko okruženje, uz opće veselje, ovog Adventa u Zagrebu ima jednu sasvim novu dimenziju. Prvi put u ovom dijelu Europe upravo naš Zagreb, koji je proglašen najboljim Adventom, predstavlja Secret Garden počevši od 26. studenog. Jedno od najljepših dvorišta u Zagrebu, ono Arheološkog muzeja u Gajevoj ulici, domaćin je novom, jedinstvenom u svijetu Adventu. Do prije nekoliko godina mogli smo samo sanjati kako ćemo uživo vidjeti dolazak Djeda Božićnjaka, kako ćemo biti na koncertu Michaela Jacksona, kako ćemo zahvaljujući modernoj tehnologiji doživjeti najbolji Advent ikada dosad.

Secret Garden Zagreb - 4 Secret Garden Zagreb - 4 (Foto: PR)

Secret Garden ističe se jedinstvenim spojem najmodernije digitalne tehnologije, kulture i zabave. Hologramska tehnologija svake nas večeri u prosincu vodi na novo putovanje. Tehnologija 3D mappinga obojit će zidove muzeja prigodnim kulturno-povijesnim sadržajima. Bogat zabavni program obilježit će hologramski koncerti Michaela Jacksona i drugih izvođača.

Posjetitelje će zabavljati i svakodnevni nastupi DJ-a, a dječji i amaterski zborovi izvodit će prigodni repertoar najljepših božićnih pjesama. Secret Garden ističe se i bogatom gastronomskom ponudom. Mesni i riblji specijaliteti te slavonske delicije i vegetarijanska ponuda zadovoljit će sve ukuse. Najmlađe će oduševiti fritule, palačinke i različite slastice, a za one malo starije tu su whiskey bar, rakijarnica i wine&champagne bar.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju