Sastojci za štrudlu s višnjama i čokoladom: 

6 kora za štrudle
600 g zamrznutih višanja
140 g šećera
100 g čokolade za kuhanje
1 žlica ruma
1 vrećica instant pudinga od čokolade
maslac
mlijeko za premazivanje
sladoled od vanilije (za posluživanje)

Priprema:

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

1. Odmrznite višnje pa ih pomiješajte sa šećerom, pudingom, ribanom čokoladom i rumom.

2. Po tri kore
za savijače premažite maslacem i složite jednu na drugu.

3. Premažite listove smjesom i savinite rubove prema unutra pa zarolajte.

4. Prebacite na lim obložen papirom za pečenje te premažite omekšalim maslacem.

5. Pecite obje savijače 30 do 40 minuta na 200 °C.

6. Pred kraj pečenja premažite ih s malo mlijeka.

7. Poslužite sa sladoledom od vanilije.