Tražite nove ideje kako provesti godišnji? Nas je oduševila pomisao na buđenje na valovima i jutarnju kavu u pidžami - uz more. 

The Sea Lodges brodovi su za stanovanje smješteni u Istri, u novigradskoj luci. Vjerojatno ne postoji bolje mjesto za promatranje života u gradiću uz more. Isplovljavanja, uplovljavanja, svijet na rivi, paljenje gradske rasvjete, galebovi koji prate brodove… ovdje vam ništa ne može proći ispod radara.

Doliba u Lici - 22 Putovanja Doliba: Drvena koliba uz rijeku Liku u kojoj ćete se osjećati kao da ste došli kući

Prvi ćete vidjeti kada se diže vjetar i prvi saznati svaku svježu priču s mora, a one će vas možda ponukati da se i sami jednom otisnete. A ako su vam draže kopnene avanture, Novigrad je idealna baza za kulturna i gastronomska lutanja po čitavoj Istri.

Ove kuće na brodu svoj vanjski izgled, kojim podsjećaju na transportne kontejnere, nadoknađuju luksuznom, svijetlom i divno prozračnom unutrašnjošću, kao i pogledom i na grad i na more.

Svojim gostima pružaju udobnost na 84 kvadratna metra stambenog prostora, pa se u svaku može smjestiti do 6 osoba. U svakoj brodu kući nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica, kuhinja, prostrani dnevni boravak i balkon, a najatraktivniji je dio terasa s hidromasažnom kadom, koja poziva na uživanje.

Automobil možete ostaviti na privatnom parkiralištu koje ćete platiti dodatnih 8 eura po danu, a ako ne želite kuhati, u sklopu The Sea Lodgesa nalazi se i restoran, a i na kopnu, na potezu od samo nekoliko stotina metara, nalazi se više dobrih restorana.

Na pješačkoj je udaljenosti i plaža Maestral, udaljena manje od kilometra, a do plaže Karpinjan trebat će vam dvadesetak minuta hoda.

Naravno, možete se i samo udobno smjestiti na terasu, udisati morski zrak, promatrati brodove i upijati atmosferu. Noć u The Sea Lodgesu koštat će vas 565 eura u sezoni rezervirate li preko platforme Booking.com, a detalje ponude možete pogledati ovdje.

Najbolji vidikovci u Hrvatskoj: 10 pogleda na more zbog kojih se vrijedi zaustaviti na putu Zavratnica Zavratnica - 2 Vidikovac Kubus +3 Lošinj Providenca

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju