1. Karta svijeta za grebanje država – bilo bi sjajno kada bi imali ovu kartu na kojoj možete izgrebati foliju, tj. onu državu koju ste posjetili. Svega 22 dolara na Amazonu!

2. Ploča za pisanje kredom s ucrtanim državama – ovo bi moglo biti zanimljivo ako planirate putovanje, ili više njih u isto područje. Svakako znamo barem pet načina na koji bismo ovu ploču mogli iskoristiti. Dostupno od 60 dolara, ovdje!

3. Kutija za iskorištene karte – svi mi čuvamo kartu od naše prve vožnje avionom i podzemnom željeznicom u Londonu, ili muzeja Madam Tussaud, utakmice reprezentacije... Ova kutija omogućava da sve vama drage karte čuvate na poseban način, već od 30 dolara.

4. Personalizirani novčanik za putovnicu – ovo nam svima dobro dođe pri putovanju. Zamislite samo kako je praktično imati novčanik veličine putovnice (ok, za žene je to mrvu premaleno, no za muškarce bi ovaj novčanik bio totalno otkriće!)

5. Tiskana knjižica s vašim Instagram fotkama – ovo bi moglo biti interesantno rješenje za sve (dobro, ne baš sve) fotografije koje ste objavili na netu, da ih imate i u fizičkom obliku.



6. Kompas ogrlica – ovo je definitivno za one koji se spremaju na put u neku šumu, a znaju da će im baterija na mobitelu izdržati samo pola dana! Ccc, zato je tu pravi pravcati kompas za samo 39 dolara koji vas neće iznevjeriti. Ako ga znate koristiti.


7. Šal sa skrivenim džepom za putovnicu – iako na prvi pogled ne izgleda praktično, mnogi vele da je! Nemojte samo zaboraviti svoj šal u Starbucksu, ili negdje u pretincu avionskog sjedala.

8. Luggage tag koji će (pokušati) otjerati lopove dalje od vaše torbe. Na žalost samo u nekom idealnom svijetu...

9. Objektiv za vaš iPhone – ovo bi moglo biti korisno ako ste ljubitelj dobre fotografije, ali vam se jednostavno ne da uvijek  nositi svoj DSLR. Možete ga nabaviti već za 70 dolara.

10. Utičnica za struju za USB punjač – ovo smo možda morali staviti negdje na vrh naše ljestvice jer vjerujemo kako bi ovo bilo korisno gotovo svima.

11. Bočica za sitne cugere – volite si cugnuti prije leta? Ova bočica kao da je dizajnirana za vas! Ako ponestane rakije, lijepo zamolite tetu u avionu za repete.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju