Hotel Katarina 4* svojim gostima nudi jedinstvenu atmosferu koja spaja prošle i sadašnje arhitektonske elemente. Cijela sjeverna strana hotela ima potpuno nove, moderno uređene sobe, dok južnu fasadu krasi umjetnički pečat poznatog hrvatskog uličnog umjetnika, inspiriranog prepoznatljivim mediteranskim motivima.

Jedan od najatraktivnijih aspekata hotela je njegov impresivan kompleks vanjskih bazena s više od 1000 kvadrata vodene površine. Ovaj kompleks temeljito je obnovljen 2019. godine i brzo je postao omiljeno mjesto za goste hotela i posjetitelje cijele rivijere tijekom ljetnih mjeseci. Gosti mogu uživati u jedinstvenim zalascima sunca i spektakularnim pogledima na otok Krk dok plivaju ili se opuštaju uz bazen.

Za obitelji s djecom, Hotel Katarina 4* nudi bogatu animaciju koja se odvija od petka do nedjelje. Tu su mini klubovi, tematske radionice, karaoke show, aqua aerobic i mini disco, što će osigurati da se i najmlađi gosti odlično zabave i stvore prekratke uspomene.

Za dodatnu dozu opuštanja, gosti imaju besplatan pristup jedinstvenoj Katarina SPA zoni i wellnessu, unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom i vanjskim bazenima, ovisno o vremenskim prilikama te mogu uživati u 20% popusta na sve wellness i spa tretmane.

Za obitelji koje žele iskusiti ovo prekrasno odredište, Hotel Katarina 4* nudi poseban paket obiteljskog odmora koji uključuje 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, bogate wellness i spa sadržaje te zabavnu vikend animaciju za djecu, počevši već od 229 eura.

Hotel Katarina 4* u Selcu predstavlja idealno mjesto za opuštanje i uživanje u predivnom okolišu Jadranske obale, bilo da ste obitelj koja traži kvalitetno vrijeme zajedno, par željan romantike i wellness tretmana, ili samo putnik u potrazi za luksuznim iskustvom na obali.

Za link do ponude na Crnom jajetu kliknite ovdje.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju