Kamp Arena Kažela smješten je na jugu Istarskog poluotoka oko dva kilometara od centra Medulina. Uz postojećih 1000 kamping parcela i 99 apartmana od ove sezone nudi i 164 novih, luksuznih mobilnih kućica.

Mnoge od mobilnih kućica Arena Kažela smještene su u neposrednoj blizini šljunčane plaže, na terasi s koje se pruža prekrasan pogled na Medulinski zaljev i okolne otoke.

Mobilne kućice kapaciteta za 5 osoba se prostiru na 30 do 40 četvornih metara, a obuhvaćaju i 20 kvadratnih metara terase. Sadržavaju po dvije spavaće sobe, dnevnu sobu s kaučom za jednu osobu i LCD TV-om, potpuno opremljenu kuhinju i dvije kupaonice s tušem. 

Kamp Arena Kažela kod Medulina - 4 Kamp Arena Kažela kod Medulina - 4 (Foto: Arena Hospitality Group)

Gostima kampa Arena Kažela su od ove godine na raspolaganju i dva nova bazena – središnji bazen od 600 metara kvadratnih, te najduži “infinity” bazen u Hrvatskoj. Tu je i nekolicina barova, pet restorana, supermarket i sva druga potrebna infrastruktura za ugodan boravak. U sklopu kampa naći ćete čak i puniocu za električne automobile.

Kad vam dosadi izležavanje na plaži i kupanje u moru, uputite se u tri kilometara udaljen jahački klub ili mali aerodrom koji nudi panoramske letove. Na raspolaganju vam je i igranje tenisa, odbojka na bijesku, badminton, mini golf, ronjenje ili bicikliranje po spektakularnoj okolici.

Najljepša hrvatska uvala koja skriva "blago" na dnu mora Zavratnica - 4 Zavratnica Zavratnica - 2 +0 Zavratnica

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju