Pitoreskno mjestašce Topići smješteno je na samim padinama planine Biokovo poviše Baške Vode u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Ono se odlikuje čistim planinskim zrakom, divnim prirodnim ljepotama, ali i dobro očuvanom arhitekturom karakterističnom za područje Dalmacije zbog koje je proglašeno zaštićenim spomenikom kulture.

Ima sve što vam je potrebno za ugodan odmor udvoje Ima sve što vam je potrebno za ugodan odmor udvoje (Foto: Airbnb.com)

U ovom mjestašcu iznad Baške Vode nalazi se i Piccolina. Baš kao što ime govori, riječ je o majušnoj kućici, a koja je idealna za romantični odmor. Unatoč ograničenom kvadraturi, kućica Piccolina ima sve što vam je potrebno za udoban odmor udvoje.

10 minuta vožnje od mora

Najveća prostorija u kući podijeljena je na tri dijela – pregrađenu spavaću sobu s bračnim krevetom, mini kuhinju s blagovaonicom te dnevni boravak. Unutar kućice naći ćete i modernu kupaonicu s tuš-kabinom.

Kućica Piccolina nalazi se u mjestu Topići kod Baške Vode Kućica Piccolina nalazi se u mjestu Topići kod Baške Vode (Foto: Airbnb.com)

S terase, pak, puca prekrasni pogled na more i okolicu. Tu ćete pronaći kutak za ispijanje prve jutarnje kave, ali i prostor za druženje s voljenom osobom. Prva plaža udaljena je 10-ak minuta vožnje automobilom, a prvi restoran tek nekoliko minuta hoda od Piccoline.

Kućica Piccolina iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 162 eura na noć. Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pogledajte kako ona zapravo izgleda i što sve nudi.

Samo 10 metara od mora: Kuća na Korčuli u kojoj bismo zaboravili sve brige Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 12 Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 11 Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 9 +8 Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 8

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju