Svi maštamo o putovanju života. Za neke to znači odlazak na drugi kraj svijeta, za druge adrenalinsku zabavu, a treći bi vjerojatno izabrali krstarenje na kojem se posjeti dovoljno toga da se skupe dojmovi za cijeli život. Upravo se na takvo putovanje možete ukrcati i vi.

Kad kažemo kako ono traje ukupno 46 noći, onda znate da se radi o nečemu na što čovjek ide jednom u životu. Za to vrijeme obilaze se brojne europske metropole, uključujući Amsterdam, Pariz i Budimpeštu.

Putovanje koje organizira tvrtka AmaWaterways sretnike će provesti kroz 14 zemalja. Ukupno na brodu ima mjesta za 144 putnika koji će krstariti raznim rijekama, uključujući Dunav i Seineu.

Ako trenutačno i nemate novca, možete početi štedjeti jer je putovanje planirano tek za lipanj 2023. godine. Novci vam svakako trebaju jer se cijena po osobi kreće od 150 tisuća kuna. Ona uključuje obroke, pića, kratke izlete... No i dalje je paprena i samo za „odlikaše“.

U svakom slučaju, ako sanjate o krstarenju od mjesec i pol dana europskim rijekama, iduće dvije godine budite nešto oprezniji s trošenjem jer se takva prilika možda pruža tek jednom u životu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju