1. Koh Phangan, Tajland
Otok Koh Phangan na Tajlandu vjerojatno je najpopularnije odredište turista iz cijelog svijeta, a kako i ne bi bio kada je prepun predivnih, kilometarskih plaža. Poznat je usto i po savršenim, po nekima pomalo hedonističkim zabavama, koje se na prije spomenutim plažama i organiziraju! Dakle, još razmišljate?



2. Ku Yong, Tajland
Jedan od ekološki najrazličitijih otoka Ko Phi Phi arhipelaga, Ku Yong je dom relativno maloj obali, no i prebogatoj bioraznolikosti. Na otoku uz predivne plaže možete pronaći i leoparde i morske pse, a tu su i nezaboravni crveni koraljni grebeni koji mame ronioce iz cijelog svijeta. Divlje i divno!

3. Koh Rong, Kambodža
Kambodža uz bogatu kulturnu baštinu nudi i brojne plaže koje su proteklih godina postale gradilište brojnih zapadnjačkih resorta, koji mame turiste da na trenutak zaborave užurbani tempo svoga života. Uz prekrasni Koh Rong, posjetite i grad Sihanoukville i uživajte u hippy tulumima na plaži do zore!



4. Nha Trang, Vijetnam
Nekad mirno ribarsko mjesto, a danas poznata destinacija prepuna turističkih resorta. Nha Trang u Vijetnamu je usprkos užurbanoj modernizaciji i izgradnji svejedno uspio zadržati čiste i netaknute plaže. Na tra(n)gu savršenog godišnjeg...

5. El Nido, Filipini
Inspiracija filma The Beach, El Nido na Filipinima, jedno je od najljepših mjesta na zemaljskoj kugli. Predivne plaže, nezaboravna priroda i gostoprimstvo Filipinaca nešto je što se ne može opisati riječima. Da je bar mrvičak bliže...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju