Kolarbyn Eco-lodge
je najprimitivniji hotel u Švedskoj. On obuhvaća dvanaest drvenih brvnara smještenih u zabitoj šumi Skinnskatteberga, dva sata vožnje udaljen od Stockholma.

 

Dio brvnara je opremljen ležajevima, a veći dio smještajnih kapaciteta odnosi se na prostor na kojem možete razvući vreću za spavanje.

Gostima hotela ponuđene su sve 'pogodnosti' Robinzonskog odmora. Turisti se kupaju 'u lavoru' odnosno u obližnjem jezeru, griju se na otvorenoj vatri gdje pripremaju i sve obroke, a zabavljaju se nedigitalnim načinima – uz lov, ribolov i pričanje priča uz vatru.

Trodnevni paket-aranžman uključuje i cijepanje drva za ogrijev, turističko vodstvo po 'švedskom safariju' gdje se upoznaje domaća flora i fauna, kao i branje gljiva, šumskih bobica te drugih jestivih namirnica.

Ovo nezaboravno iskustvo podrazumijeva i 'druženje' s divljim životinjama, pa ćete tijekom boravka naići na sve od vukova i sobova do 'klasičnih' ptica i šumskih kukaca.

U Kolarbyn Eco-lodgeu napominju da je hotel idealan za obiteljski odmor i romantična druženja. Odrasla osoba za noćenje će izdvojiti oko 160 eura, dok se za djecu treba platiti upola manja cijena.

Tko je spreman napustiti svoj pametni telefon na tri dana?