Kolarbyn Eco-lodge
je najprimitivniji hotel u Švedskoj. On obuhvaća dvanaest drvenih brvnara smještenih u zabitoj šumi Skinnskatteberga, dva sata vožnje udaljen od Stockholma.

 

Dio brvnara je opremljen ležajevima, a veći dio smještajnih kapaciteta odnosi se na prostor na kojem možete razvući vreću za spavanje.

Gostima hotela ponuđene su sve 'pogodnosti' Robinzonskog odmora. Turisti se kupaju 'u lavoru' odnosno u obližnjem jezeru, griju se na otvorenoj vatri gdje pripremaju i sve obroke, a zabavljaju se nedigitalnim načinima – uz lov, ribolov i pričanje priča uz vatru.

Trodnevni paket-aranžman uključuje i cijepanje drva za ogrijev, turističko vodstvo po 'švedskom safariju' gdje se upoznaje domaća flora i fauna, kao i branje gljiva, šumskih bobica te drugih jestivih namirnica.

Ovo nezaboravno iskustvo podrazumijeva i 'druženje' s divljim životinjama, pa ćete tijekom boravka naići na sve od vukova i sobova do 'klasičnih' ptica i šumskih kukaca.

U Kolarbyn Eco-lodgeu napominju da je hotel idealan za obiteljski odmor i romantična druženja. Odrasla osoba za noćenje će izdvojiti oko 160 eura, dok se za djecu treba platiti upola manja cijena.

Tko je spreman napustiti svoj pametni telefon na tri dana?


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju