Sokolovo gnijezdo (eng. Falcon's nest) idealno je mjesto za odmor za sve one koji vole prirodu i žele uživati u miru i tišini isprekidanu tek pjevom ptica i zvukom vjetra što prolazi kroz krošnje maslinovih stabala.

Riječ je o robinzonskoj kući smještenoj na istočnoj strani Bola na Braču s prekrasnim pogledom na otok, čarobno Jadransko more, ali i na susjedni Hvar.

Slika nije dostupna Putovanja S pogledom na more: Kuća s bazenom na Braču za sjajno ljetovanje s ekipom

Kuća obuhvaća spavaću sobu za maksimalni smještaj dvije osobe, mini kuhinju i blagovaonicu ukrašenu starinskim predmetima. Na terasi se nalazi vanjski tuš, ali i terasa s prostorom za pripremanje roštilja i druženje s prijateljima.

U sklopu kuće postoji i vrt sa sezonskim voćem i povrćem koji će sjajno nadopuniti bilo koji ljetni obrok. Najbolje osvježenje, pak, pruža skok u more. Najbliže plaže – Martinica i Kotlina udaljene su oko 400 metara od kuće.

Slika nije dostupna Putovanja Otočić u Jadranskome moru sa samo tri kuće za neponovljivo ljetovanje

Kada se zaželite odlaska u trgovinu, restoran ili kafić otiđite do centra Bola, koji je od kuće udaljen otprilike 15-ak minuta hoda.

Sokolovo gnijezdo se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 500 kuna za noćenje. Što sve ovdje možete pronaći, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju