Poco Azul, u prijevodu "plavi zdenac", špilja je u kojoj se nalazi kristalno čista, plava voda. Pod utjecajem sunčeve svjetlosti voda postaje u potpunosti prozirna tako da se čini da plivači lebde u zraku. Jezero je dubine 20 metara i tijekom cijele godine zadržava istu temperaturu od 24 Celzijeva stupnja.

Grotta della poesia Putovanja Na jadranskoj obali: Je li ovo najljepši prirodni bazen na svijetu?

Najbolje vrijeme da posjetite pećinu je između 12 i 14 sati kada, kroz poseban otvor, u pećinu ulazi sunce i stvara poseban efekt. Stoga imajte na umu da vas posjet pećini tijekom oblačnih dana može razočarati. Nešto slično kao i s Modrom špiljom na Biševu, u koju trebate doći ujutro, naravno - kada sija Sunce.

Sun Cruise Hotel u Južnoj Koreji - 2 Zanimljivosti "Nasukan" na stijeni: Kruzer dug 165 metara u Južnoj Koreji o kojem se priča

Kada ste već ovdje, skoknite do obližnjeg nacionalnog parka Diamantina, u kojem se nalaze dijamanti koji su ostali nakon što su rudnike napustili i zadnji rudari u potrazi za tim dragocjenim kamenjem. Možda na tlu nađete zanimljiv suvenirčić, ali prvo uživajte u našoj fotogaleriji.

Najljepši bazeni svijeta: 10 mjesta na kojima bismo se kupali do kraja rujna Bazen Bondi Icebergs u Sydneyju - 4 Bazen Grand Hotela Tremezzo - 5 Beskonačni bazen rezorta One&Only Reethi Rah - 2 +0 Bazen hotela Marina Sands Bay


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju